Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

  • Managementul calităţii serviciilor şi ospitalitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri : tematică pentru formare profesională
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Stavrositu, Stere
    Responsabilitate: Stere Stavrositu
    Editura: Polirom
    Locul publicării: Iaşi
    Anul Ediției: 2014
    ISBN: 978-973-46-4052-2
    Descriere: 544 p.
    Note: Glosar
    Note: Bibliogr.
    Limba: Română
    Subiect: Managementul turismului
    Subiect: Industria hotelieră şi restaurante
    Cota topografică: III 49616
    Cota topografică: 658/S80
    Clasificare: 65.012.4
    Clasificare: 658.562
    Clasificare: 640.4
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
939506
Depozit general
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
III 49616; 35/S80
1.Normal
La raft
0
939507
Secţia Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
658/S80
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola