- Managementul calităţii serviciilor şi ospitalitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri : tematică pentru formare profesională
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Stavrositu, Stere Responsabilitate: Stere Stavrositu Editura: Polirom Locul publicării: Iaşi Anul Ediției: 2014 ISBN: 978-973-46-4052-2 Descriere: 544 p. Note: Glosar Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: Managementul turismului Subiect: Industria hotelieră şi restaurante Cota topografică: III 49616 Cota topografică: 658/S80 Clasificare: 65.012.4 Clasificare: 658.562 Clasificare: 640.4
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
939506
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 49616; 35/S80
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
939507
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
658/S80
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică