Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

  • Tehnica servirii consumatorilor : manual pentru clasele XI-XII, licee economice, administrative şi de servicii, anii I, II, III, şcoli profesionale şi postliceale, profilul alimentaţie publică
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Dobrescu, Emilian
    Autor: Stavrositu, Stere
    Responsabilitate: Emilian Dobrescu, Stere Stavrositu
    Editura: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1996
    ISBN: 973-30-5288-4
    Descriere: 260 p.
    Note: Antetitlu : Ministerul Învățământului
    Limba: Română
    Subiect: Alimentaţie publică
    Cota topografică: III 43592
    Clasificare: 642(075.3)
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola