Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

Artă culinară

Subiect Tematic: Artă culinară
Lucrări: 109 lucrari in 107 publicatii in 5 limbi
Mit főzünk baromfihúsból? de: Szalay Olga (Text tipărit)
Budinci şi sufleuri de: Rusu, Elena (Text tipărit)
Tinereţe şi creativitate dincolo de naţionalitate de: Şandor, Florina (Text tipărit)
Mic dejun și gustări pentru o viață sănătoasă de: Speciani, Attilio; Speciani, Michela Carola; Necchi, Marina (Text tipărit)
Sare, grăsime, acid, căldură de: Nosrat, Samin (Text tipărit)
Preparate culinare din carne de pasăre de: Rusu, Elena (Text tipărit)
Un festin autentic românesc de: Petrache, Sorin (Text tipărit)
Creme şi îngheţate de: Glovaţchi, Natalia; Schlupek, Petru (Text tipărit)
Cârnatul tradiţional de Csaba, disecat la moleculă de: Puşcaş, Cristina (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola