- Promovarea practică a sănătăţii în alimentaţie publică şi agroturism
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Chereji, Anca Responsabilitate: Chereji Anca Editura: Universitatea din Oradea Locul publicării: Oradea Anul Ediției: 2011 ISBN: 978-606-10-0390-7 Descriere: 136 p. Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: Alimentaţia sănătoasă Subiect: Industria hotelieră şi restaurante Cota topografică: 613/C41 Clasificare: 640.4:613.2 Clasificare: 613.2:640.4
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
908615
|
Depozit legal județean
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
DLJ 05894 ; 613/C41
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică