- Producţia de carne şi îmbunătăţirea ei
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Raicu, Emil Autor alternativ: Popovici, Dimitrie Autor alternativ: Marinescu, Alexandru Responsabilitate: dr. ing. Emil Raicu, dr. Dimitrie Popovici, dr. Alexandru Marinescu Editura: Editura Agro-Silvică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1969 Descriere: 223 p. Limba: Română Subiect: Produse ale animalelor Subiect: Carne Cota topografică: II 42383 Clasificare: 637.5
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
318799
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 42383
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică