- Preparate culinare din carne
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Brote, Veronica Responsabilitate: Veronica Brote Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1994 ISBN: 973-40-0291-0 Descriere: 124 p. Note: Index Limba: Română Subiect: Preparate din carne Subiect: Reţete culinare Cota topografică: II 97561 Cota topografică: 64/B84 Clasificare: 641.55 Clasificare: 082.1 Caleidoscop
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
741999
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 97561
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică