- Aspecte biochimice privind hidroliza amidonului în industria panificaţiei
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Cărăban, Alina Maria Responsabilitate: Alina Maria Cărăban Editura: Universitatea din Oradea Locul publicării: Oradea Anul Ediției: 2006 ISBN: 973-759-075-9 ISBN: 978-973-759-075-6 Descriere: 147 p. Limba: Română Subiect: Biochimie Subiect: Industrie alimentară Cota topografică: 57/C22 Clasificare: 577.1:664.6
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
768408
|
Depozit legal județean
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
DLJ 03606 ; 57/C22
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică