Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

  • Aspecte biochimice privind hidroliza amidonului în industria panificaţiei
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Cărăban, Alina Maria
    Responsabilitate: Alina Maria Cărăban
    Editura: Universitatea din Oradea
    Locul publicării: Oradea
    Anul Ediției: 2006
    ISBN: 973-759-075-9
    ISBN: 978-973-759-075-6
    Descriere: 147 p.
    Limba: Română
    Subiect: Biochimie
    Subiect: Industrie alimentară
    Cota topografică: 57/C22
    Clasificare: 577.1:664.6
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
768408
Depozit legal județean
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
DLJ 03606 ; 57/C22
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola