- Arta serviciilor în restaurante şi baruri, tehnologie culinară, servicii hoteliere
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Stavrositu, Stere Responsabilitate: Stere Stavrositu Editura: Fundaţia "Arta serviciilor în turism" Locul publicării: Constanţa Anul Ediției: 2008 ISBN: 978-973-0-05861-1 Ediţie: Ed. a 2-a, revizuită şi completată Descriere: 736 p. : fotogr. color, fig., tab. Limba: Română Subiect: Restaurante - Organizare Subiect: Gastronomie Subiect: Hoteluri Cota topografică: III 47939 Cota topografică: 640/S80 Clasificare: 640.432 Clasificare: 642 Clasificare: 640.41
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
881879
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 47939
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică