Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

  • Arta serviciilor în restaurante şi baruri, tehnologie culinară, servicii hoteliere
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Stavrositu, Stere
    Responsabilitate: Stere Stavrositu
    Editura: Fundaţia "Arta serviciilor în turism"
    Locul publicării: Constanţa
    Anul Ediției: 2008
    ISBN: 978-973-0-05861-1
    Ediţie: Ed. a 2-a, revizuită şi completată
    Descriere: 736 p. : fotogr. color, fig., tab.
    Limba: Română
    Subiect: Restaurante - Organizare
    Subiect: Gastronomie
    Subiect: Hoteluri
    Cota topografică: III 47939
    Cota topografică: 640/S80
    Clasificare: 640.432
    Clasificare: 642
    Clasificare: 640.41
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola