- Manual pentru calificarea ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie : Anul de completare, Domeniul : Turism şi alimentaţie : Nivel 2
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Dincă, Cristian Editor: Brătăşan, Simona Editor: Moraru, Viorica Responsabilitate: Cristian Dincă (coord.), Simona Brătăşan, Viorica Moraru,... Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2008 ISBN: 978-973-30-2136-0 Descriere: 296 p. : il. Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: Restaurante Subiect: Ospătari Subiect: Turism - Manual Cota topografică: III 47933 Cota topografică: 640/M30 Clasificare: 640.43-051(075.9) Clasificare: 338.48
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | ||
881785
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 47933; 640/M30
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
||||
881786
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
640/M30
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
||||
881787
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
640/M30
|
1.Normal
|
Împrumutat / Termen de restituire: 28/07/2023 23:59:59
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică