- Manual pentru calificarea bucătar : anul de completare : domeniul turism şi alimentaţie : nivel 2
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Dincă, Cristian Responsabilitate: coord. Cristian Dincă Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2008 ISBN: 978-973-30-2147-6 Descriere: 320 p. : il. Note: Antetitlu : Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: Prepararea mâncării Subiect: Bucătari Subiect: Restaurante - Manual Cota topografică: III 47889 Cota topografică: 641/M30 Clasificare: 641.55(075.9) Clasificare: 640.43-051(075.9)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
881358
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 47889; 641/M30
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică