Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

  • Manual pentru calificarea bucătar : anul de completare : domeniul turism şi alimentaţie : nivel 2
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Dincă, Cristian
    Responsabilitate: coord. Cristian Dincă
    Editura: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2008
    ISBN: 978-973-30-2147-6
    Descriere: 320 p. : il.
    Note: Antetitlu : Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului
    Note: Bibliogr.
    Limba: Română
    Subiect: Prepararea mâncării
    Subiect: Bucătari
    Subiect: Restaurante - Manual
    Cota topografică: III 47889
    Cota topografică: 641/M30
    Clasificare: 641.55(075.9)
    Clasificare: 640.43-051(075.9)
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola