- Apa în industria alimentară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Romocea, Tamara Autor alternativ: Oneţ, Cristian Responsabilitate: Romocea Tamara, Oneţ Cristian Editura: Universitatea din Oradea Locul publicării: Oradea Anul Ediției: 2013 ISBN: 978-606-10-1212-1 Descriere: 172 p. Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: Industrie alimentară Subiect: Proprietăţile apei Subiect: Industria alimentară Cota topografică: DLJ 07253 Clasificare: 556.11 Clasificare: 664
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
935034
|
Depozit legal județean
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
DLJ 07253 ; 55
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică