Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

  • Ghid profesional în alimentaţia publică
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Stavrositu, Stere
    Responsabilitate: Stere Stavrositu
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1982
    Descriere: 312 p. : fig.
    Note: Bibliogr.
    Limba: Română
    Subiect: Restaurante - Organizare
    Subiect: Gastronomie
    Subiect: Alimentaţie
    Cota topografică: III 37064
    Cota topografică: 64/S80
    Clasificare: 640.432(036)
    Clasificare: 642
    Clasificare: 640.41
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
529144
Depozit general
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
III 37064
1.Normal
La raft
0
741023
Secţia Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
64/S80
1.Normal
Împrumutat / Termen de restituire: 29/07/2023 23:59:59
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola