- Ghid naţional de bune practici pentru siguranţa alimentelor. Sistemul siguranţei alimentelor HACCP : produse de patiserie şi cofetătie
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Editor: Asociaţia Naţională a Industriilor de Morărit și Panificaţie din România Editor: Ionete, Elena Editor: Buhancă, Marioara Editor: Ţuşcă, Angelica Responsabilitate: Asociaţia Naţională a Industriilor de Morărit şi Panificaţie din România ; Elena Ionete, Marioara Buhancă, Angelica Ţuşcă,... Editura: Uranus Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2006 ISBN: 973-7765-25-7 Descriere: 206 p. : fig., tab. Note: Bibliogr. Note: Anexe Limba: Română Subiect: Controlul alimentelor Subiect: Produse de patiserie Subiect: Siguranţa alimentelor Cota topografică: III 47895 Cota topografică: 614/G49 Clasificare: 614.31:664.68(036) Clasificare: 338.439.6:664.68
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
881410
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 47895; 614/G49
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
881411
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
614/G49
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică