Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

  • Ghid naţional de bune practici pentru siguranţa alimentelor. Sistemul HACCP de siguranţă a alimentelor : produse culinare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Conducătorul grupului ştiinţific: Marin, Viorel D.
    Conducătorul grupului ştiinţific: Vultur, Teofil
    Colaborator: Ionete, Elena
    Colaborator: Ţuşcă, Angelica
    Colaborator: Stoian, Doris
    Responsabilitate: ; coord. ing. Viorel D. Marin, prof. Vultur Teofil ; elab. ing. Elena Ionete, ing. Angelica Ţuşcă, ing. Doris Stoian,...
    Editura: Uranus
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2007
    ISBN: 978-973-7765-41-3
    Descriere: 232 p. : fig., tab.
    Note: Bibliogr.
    Note: Anexe.
    Limba: Română
    Subiect: Produse alimentare - Controlul alimentelor
    Cota topografică: III 47940
    Cota topografică: 614/G49
    Clasificare: 614.31:664(036)
    Clasificare: 664(036):614.31
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola