- Ghid naţional de bune practici pentru siguranţa alimentelor. Sistemul HACCP de siguranţă a alimentelor : produse culinare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Conducătorul grupului ştiinţific: Marin, Viorel D. Conducătorul grupului ştiinţific: Vultur, Teofil Colaborator: Ionete, Elena Colaborator: Ţuşcă, Angelica Colaborator: Stoian, Doris Responsabilitate: ; coord. ing. Viorel D. Marin, prof. Vultur Teofil ; elab. ing. Elena Ionete, ing. Angelica Ţuşcă, ing. Doris Stoian,... Editura: Uranus Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2007 ISBN: 978-973-7765-41-3 Descriere: 232 p. : fig., tab. Note: Bibliogr. Note: Anexe. Limba: Română Subiect: Produse alimentare - Controlul alimentelor Cota topografică: III 47940 Cota topografică: 614/G49 Clasificare: 614.31:664(036) Clasificare: 664(036):614.31
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
881818
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 47940
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică