- Ghid de bune practici pentru siguranţa alimentelor. Managementul siguranţei alimentelor : industria de panificaţie
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Colaborator: Ionete, Elena Colaborator: Buhancă, Marioara Colaborator: Ţuşcă, Angelica Responsabilitate: elab. de ing. Elena Ionete, ing. Marioara Buhancă, ing. Angelica Ţuşcă,... Editura: Uranus Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2005 ISBN: 973-7765-11-7 Descriere: 176 p. : tab., [1] f. pl. Note: Glosar de termeni Note: Bibliogr. Note: Anexe. Limba: Română Subiect: Controlul alimentelor Subiect: Panificaţie Cota topografică: III 47936 Cota topografică: 614/G49 Clasificare: 614.31:664.6 Clasificare: 664.6:614.31
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
1024913
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
614/G49
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
881814
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 47936
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică