Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

  • Ghid de bune practici pentru siguranţa alimentelor. Managementul siguranţei alimentelor : industria de panificaţie
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Colaborator: Ionete, Elena
    Colaborator: Buhancă, Marioara
    Colaborator: Ţuşcă, Angelica
    Responsabilitate: elab. de ing. Elena Ionete, ing. Marioara Buhancă, ing. Angelica Ţuşcă,...
    Editura: Uranus
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2005
    ISBN: 973-7765-11-7
    Descriere: 176 p. : tab., [1] f. pl.
    Note: Glosar de termeni
    Note: Bibliogr.
    Note: Anexe.
    Limba: Română
    Subiect: Controlul alimentelor
    Subiect: Panificaţie
    Cota topografică: III 47936
    Cota topografică: 614/G49
    Clasificare: 614.31:664.6
    Clasificare: 664.6:614.31
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
1024913
Secţia Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
614/G49
1.Normal
La raft
0
881814
Depozit general
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
III 47936
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola