Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

  • Folosirea aditivilor în industria alimentară
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Banu, Constantin
    Responsabilitate: coord. prof. dr. ing. Constantin Banu
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1985
    Descriere: 388 p.
    Note: Bibliogr.
    Limba: Română
    Subiect: Aditivi alimentari
    Subiect: Industrie alimentară
    Cota topografică: III 38743
    Cota topografică: 663/664/F77
    Clasificare: 663/664
    Clasificare: 664.5
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
593356
Depozit general
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
III 38743
1.Normal
La raft
0
593357
Secţia Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
663/664/F77
1.Normal
La raft
0
593358
Secţia Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
663/664/F77
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola