- Alimentele şi analiza lor chimică : laptele, ouăle, carnea, grăsimile şi derivatele lor
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Şandru-Costa, Cornelia Responsabilitate: dr. Cornelia Şandru-Costache Editura: Editura Medicală Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1957 Descriere: 727 p. Limba: Română Subiect: Analiză chimică Subiect: Igienă alimentară Cota topografică: II 45480 Clasificare: 613.29 Clasificare: 543
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
74774
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 46483
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
74775
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 45480
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică