Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

  • Alimentele şi analiza lor chimică : laptele, ouăle, carnea, grăsimile şi derivatele lor
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Şandru-Costa, Cornelia
    Responsabilitate: dr. Cornelia Şandru-Costache
    Editura: Editura Medicală
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1957
    Descriere: 727 p.
    Limba: Română
    Subiect: Analiză chimică
    Subiect: Igienă alimentară
    Cota topografică: II 45480
    Clasificare: 613.29
    Clasificare: 543
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
74774
Depozit general
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
II 46483
1.Normal
La raft
0
74775
Depozit general
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
II 45480
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola