Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

  • Afinarea : arta înnobilării brânzeturilor
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Waltmann, Volker
    Autor: Schneider, Christine
    Responsabilitate: Volker Waltmann, Christine Schneider
    Editura: M.A.S.T.
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2020
    ISBN: 978-606-649-132-7
    Descriere: 188 p. : il.
    Note: Bibliogr.
    Limba: Română
    Subiect: Produse ale animalelor - Brânzeturi - Prezentare
    Cota topografică: II 121639
    Cota topografică: 637/W21
    Clasificare: 637.3
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
1039904
Depozit general
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
II 121639
1.Normal
La raft
0
1039905
Secţia Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
637/W21
1.Normal
La raft
0
1039906
Secţia Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
637/W21
1.Normal
La raft
0
1039907
Filiala Ioşia
Împrumut
Carte tipărită
637/W21
1.Normal
La raft
0
1039908
Filiala Decebal
Împrumut
Carte tipărită
637/W21
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola