- Afinarea : arta înnobilării brânzeturilor
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Waltmann, Volker Autor: Schneider, Christine Responsabilitate: Volker Waltmann, Christine Schneider Editura: M.A.S.T. Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2020 ISBN: 978-606-649-132-7 Descriere: 188 p. : il. Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: Produse ale animalelor - Brânzeturi - Prezentare Cota topografică: II 121639 Cota topografică: 637/W21 Clasificare: 637.3
Unităţi
- 5 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
1039904
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 121639
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
1039905
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
637/W21
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
1039906
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
637/W21
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
1039907
|
Filiala Ioşia
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
637/W21
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
1039908
|
Filiala Decebal
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
637/W21
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 5 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică