- Dicţionar de artă culinară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Dumas, Alexandre Adaptator: Angheluţă, Lucreţia Responsabilitate: Al. Dumas ; selecţie, adaptare şi traducere de Lucreţia Angheluţă Editura: Atos Floarea Darurilor Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1997 ISBN: 973-98052-2-1 Descriere: 256 p. Limba: Română Subiect: Literatură franceză Subiect: Proză literară Subiect: Economie casnică Subiect: Dicţionar Cota topografică: II 100871 Cota topografică: 64/D89 Clasificare: 81'374:641.5=135.1 Clasificare: 821.133.1-36=135.1
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
771916
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 100871
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
771917
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/D89
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică