- Dicționarul comorilor culinare locale
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autorul conceptului: Sinaci, Doru Editor: Tokács-Máthé, Mónika Autor colectiv: Biblioteca Judeţeană "A.D.Xenopol" Autor colectiv alternativ: Consiliul Județean Arad Responsabilitate: Biblioteca Județeană "Alexandru D. Xenopol", Consiliul Județean Arad ; manager proiect: Dr. Dorel Sinaci, coordonator: Mónika Tokács-Máthé Editura: Gutenberg Univers Locul publicării: Arad Anul Ediției: 2020 ISBN: 978-606-675-264-0 Descriere: 237 p. ; foto. Limba: Română Subiect: Gastronomie Subiect: Reţete culinare Cota topografică: II 121234 Cota topografică: 641/D39 Clasificare: 641.5(038)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
1029057
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 121234
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică