- Strategic Questions in Food and Beverage Management
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Wood, Roy C. Responsabilitate: Roy C. Wood Editura: Routledge Locul publicării: London New York Anul Ediției: 2018 ISBN: 978-1-138-21937-3 Ediţie: 2nd ed. Descriere: XII, 158 p. Note: Bibliogr. Note: Index Limba: Engleză Serie: Hospitality Essentials Series Subiect: Industria hotelieră şi restaurante - Aspecte sociale Subiect: Alimentaţie publică Subiect: Teoria și practica organizării - Industria hotelieră şi restaurante Cota topografică: III 51238 Cota topografică: 65/W83 Clasificare: 65.01:640.4 Clasificare: 640.4:65.01 Clasificare: 082.1 Hospitality Essentials Series
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
993032
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 51238
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
993033
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
640/W83
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică