- De ce mâncăm animale
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Foer, Jonathan Safran Traducător: Rusu, Cristina Traducător: Dascălu, Liviu Responsabilitate: Jonathan Safran Foer ; trad. din engleză de Cristina Rusu și Liviu Dascălu Editura: Publica Locul publicării: București Anul Ediției: 2018 ISBN: 978-606-722-292-0 Descriere: 399 p. Limba: Română Subiect: Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente Subiect: Alimente de origine animală Cota topografică: II 120074 Cota topografică: 613/F74 Clasificare: 613.28
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
992831
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 120074
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
992832
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
613/F74
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică