- Conceptul alimentului integral : reţete
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Centrul Medical Naturalia Responsabilitate: Centrul Medical Naturalia Editura: Editura Christiana Locul publicării: București Anul Ediției: 2015 ISBN: 978-973-1913-76-6 Descriere: 111 p. Limba: Română Subiect: Alimentaţie sănătoasă - Alimente integrale Subiect: Reţete culinare Cota topografică: II 118505 Cota topografică: 64/C34 Clasificare: 641.55
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
971577
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 118505
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică