- Ghidul alimentelor : ce și cât mâncăm
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Heller, Julia Traducător: Tătărău, Gabriela Responsabilitate: Julia Heller ; trad. Gabriela Tătărău Editura: Lider Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2012 ISBN: 978-973-629-299-6 Descriere: 160 p. Note: Index Limba: Română Subiect: Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente Cota topografică: 613/H46 Clasificare: 613.2
Unităţi
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | ||
968286
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
613/H46
|
1.Normal
|
Împrumutat / Termen de restituire: 07/05/2024 23:59:59
|
0
|
|
||||
968287
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
613/H46
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
||||
968289
|
Filiala Ioşia
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
613/H46
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
||||
968290
|
Filiala Decebal
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
613/H46
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică