- The Taste of Bread
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Calvel, Raymond Traducător: Wirtz, Ronald L. Editor: MacGuire, James J. Fotograf: Peters, Garfield Responsabilitate: Raymond Calvel ; translator Ronald L. Wirtz ; technical ed. James J. MacGuire ; photographer Garfield Peters Editura: Springer Science & Business Media Locul publicării: New York Anul Ediției: 2001 ISBN: 978-1-4757-6811-4 Descriere: XXIV, 207 p. Note: Index Limba: Engleză Subiect: Artă culinară Subiect: Prepararea alimentelor şi mâncărurilor - Pâine Cota topografică: IV 8362 Cota topografică: 64/C15 Clasificare: 641.5
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
968061
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/C15
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
968062
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
IV 8362
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică