Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

  • The Science of Cooking
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Barham, Peter
    Responsabilitate: Peter Barham
    Editura: Springer
    Locul publicării: New York
    Anul Ediției: [2001]
    ISBN: 978-3-642-63166-5
    Descriere: 244 p. : il.
    Note: Index
    Limba: Engleză
    Subiect: Artă culinară
    Subiect: Prepararea alimentelor şi mâncărurilor
    Cota topografică: III 50549
    Cota topografică: 64/B33
    Clasificare: 641.5
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
968059
Secţia Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
64/B33
1.Normal
Împrumutat / Termen de restituire: 04/11/2023 23:59:59
0
968060
Depozit general
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
III 50549
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola