- The Science of Cooking
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Barham, Peter Responsabilitate: Peter Barham Editura: Springer Locul publicării: New York Anul Ediției: [2001] ISBN: 978-3-642-63166-5 Descriere: 244 p. : il. Note: Index Limba: Engleză Subiect: Artă culinară Subiect: Prepararea alimentelor şi mâncărurilor Cota topografică: III 50549 Cota topografică: 64/B33 Clasificare: 641.5
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | ||
968059
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/B33
|
1.Normal
|
Împrumutat / Termen de restituire: 04/11/2023 23:59:59
|
0
|
|
||||
968060
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 50549
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică