- Merceologie alimentară : metode şi tehnici de determinare a calităţii
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Bologa, Neicu Autor: Bărbulescu, Georgeta Autor: Burda, Alexandru Responsabilitate: prof. univ dr. Neicu Bologa, conf. univ. dr. Georgeta Bărbulescu, lect. univ. drd. Alexandru Burda Editura: Universitatea "Carol Davila" Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2007 ISBN: 978-973-749-179-4 Descriere: 162 p. : fig., tab. Note: Titlul pe copertă : Merceologie Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: Industria alimentară - Calitatea produselor alimentare Subiect: Metode de determinare Cota topografică: III 50133 Cota topografică: 620/B66 Clasificare: 620.2:658.562.4 Clasificare: 620.2:531.79
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
954195
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 50133
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
954196
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
620/B66
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
954197
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
620/B66
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică