- Conservarea cărnii şi preparatele de carne : manual pentru şcoli medii tehnice
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Editura: Editura Tehnică Locul publicării: [Bucureşti] Anul Ediției: 1953 Descriere: 304 p. Note: Antetitlu : Ministerul Industriei Cărnii, Peştelui şi Laptelui Limba: Română Subiect: Conservarea produselor animale Subiect: Preparate din carne Subiect: Carne Subiect: Manual Cota topografică: II 20644 Clasificare: 664.9
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
25717
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 20644
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică