- Colesterolul şi grăsimile în alimente
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Oberritter, Helmut Traducător: Bubela, Carmen Responsabilitate: Dr. Helmut Oberritter ; [trad. de Carmen Bubela] Editura: Aquila'93 Locul publicării: Oradea Anul Ediției: 1998 ISBN: 973-9319-41-6 Descriere: 95 p. Limba: Română Subiect: Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente - Colesterol - Sfaturi nutriționale Cota topografică: II 103388 Cota topografică: 612/O-12 Clasificare: 612.397 Clasificare: 613.2
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
794043
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
612/O-12
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică