- Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Bahrim, Mitriţa Responsabilitate: Mitriţa Bahrim Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1979 Descriere: 208 p., 24 il. color Note: Bibliogr. Note: Index Limba: Română Subiect: Ciuperci Subiect: Carte de bucate Subiect: Industrie alimentară Cota topografică: II 72243 Cota topografică: 641/B17 Clasificare: 641.56
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
476210
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 72243
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
476215
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641/B17
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică