Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

  • Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Bahrim, Mitriţa
    Responsabilitate: Mitriţa Bahrim
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1979
    Descriere: 208 p., 24 il. color
    Note: Bibliogr.
    Note: Index
    Limba: Română
    Subiect: Ciuperci
    Subiect: Carte de bucate
    Subiect: Industrie alimentară
    Cota topografică: II 72243
    Cota topografică: 641/B17
    Clasificare: 641.56
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
476210
Depozit general
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
II 72243
1.Normal
La raft
0
476215
Secţia Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
641/B17
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola