Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

  • Ciuperci şi preparate culinare cu ciuperci
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Tudor, Ioana
    Responsabilitate: Ioana Tudor
    Editura: Editura Ştiinţifică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1996
    ISBN: 973-44-0173-4
    Descriere: 231 p.
    Note: Bibliogr.
    Note: Index
    Limba: Română
    Subiect: Artă culinară
    Subiect: Preparate din ciuperci
    Subiect: Reţete culinare
    Cota topografică: II 101511
    Cota topografică: 64/T91
    Clasificare: 641.56:635.8
    Clasificare: 635.8:641.56
    Clasificare: 664.8
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
776679
Depozit general
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
II 101511
1.Normal
La raft
0
776680
Secţia Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
64/T91
1.Normal
La raft
0
776681
Secţia Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
64/T91
1.Normal
La raft
0
776682
Secţia Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
64/T91
1.Normal
La raft
0
776683
Filiala Ioşia
Împrumut
Carte tipărită
64/T91
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola