- Chimie alimentară : manual pentru şcolile tehnice de maiştri
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Moţoc, Dumitru Autor alternativ: Moţoc, Maria Responsabilitate: Prof. Dumitru Moţoc, Prof. Maria Moţoc Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1962 Descriere: 396 p. Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: Chimie alimentară Subiect: Manual Cota topografică: II 47103 Clasificare: 54:664(075) Clasificare: 664(075):54
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
150714
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 47103
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică