- Cofetăria franceză
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Pârjol Săvulescu, Liana Autor: Pârjol Săvulescu, Denisa Responsabilitate: dr. ing. Liana Pârjol Săvulescu, Denisa Pârjol Săvulescu Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2000 ISBN: 973-31-1210-0 Descriere: 486 p. Note: Index Limba: Română Serie: Arta culinară Subiect: Carte de bucate - Deserturi - Franța - Reţete Cota topografică: III 45697 Cota topografică: 64/P35 Clasificare: 641.85(44)(083.12) Clasificare: 082.1 Arta culinară
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
826613
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 45967
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
826614
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/P35
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică