Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

  • Caracteristici termofizice ale produselor alimentare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Iliescu, Gh. M.
    Autor alternativ: Vasile, Cornelia
    Responsabilitate: dr. ing. Gh. M. Iliescu, ing. Cornelia Vasile
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: [1982]
    Descriere: 339 p.
    Note: Bibliogr.
    Limba: Română
    Subiect: Producerea şi conservarea alimentelor
    Cota topografică: 664/I-44
    Cota topografică: II 77135
    Clasificare: 664
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
519379
Depozit general
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
II 77135
1.Normal
La raft
0
519380
Secţia Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
664/I-44
1.Normal
La raft
0
519381
Secţia Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
664/I-44
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola