- Caracteristici termofizice ale produselor alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Iliescu, Gh. M. Autor alternativ: Vasile, Cornelia Responsabilitate: dr. ing. Gh. M. Iliescu, ing. Cornelia Vasile Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: [1982] Descriere: 339 p. Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: Producerea şi conservarea alimentelor Cota topografică: 664/I-44 Cota topografică: II 77135 Clasificare: 664
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
519379
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 77135
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
519380
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/I-44
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
519381
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/I-44
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică