- Biotehnologii în industria alimentară : folosirea enzimelor şi microorganismelor în industria alimentară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Banu, Constantin Autor: Vasu, Sabin Autor: Stoicescu, Antoaneta Responsabilitate: prof. dr. ing. Constantin Banu, prof. dr. Sabin Vasu, şef lucr. dr. ing. Antoaneta Stoicescu, ... Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1987 Descriere: 511 p. Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: Biotehnologie Subiect: Industrie alimentară Cota topografică: III 39836 Cota topografică: 663/664/B53 Clasificare: 663/664:57:62 Clasificare: 57: 62:663/664
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
632262
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 39836
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
632263
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
663/664/B53
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
632264
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
663/664B53
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică