Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

  • Biotehnologii în industria alimentară : folosirea enzimelor şi microorganismelor în industria alimentară
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Banu, Constantin
    Autor: Vasu, Sabin
    Autor: Stoicescu, Antoaneta
    Responsabilitate: prof. dr. ing. Constantin Banu, prof. dr. Sabin Vasu, şef lucr. dr. ing. Antoaneta Stoicescu, ...
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1987
    Descriere: 511 p.
    Note: Bibliogr.
    Limba: Română
    Subiect: Biotehnologie
    Subiect: Industrie alimentară
    Cota topografică: III 39836
    Cota topografică: 663/664/B53
    Clasificare: 663/664:57:62
    Clasificare: 57: 62:663/664
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
632262
Depozit general
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
III 39836
1.Normal
La raft
0
632263
Secţia Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
663/664/B53
1.Normal
La raft
0
632264
Secţia Adulţi
Împrumut
Carte tipărită
663/664B53
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola