- Tehnologia produselor din carne
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Oţel, Ion Responsabilitate: dr. Ion Oţel Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1979 Descriere: 424 p. Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: Producerea şi conservarea alimentelor Subiect: Conservarea produselor animale Subiect: Carne Cota topografică: II 72011 Clasificare: 664.91/.94
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | ||
474784
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 72011
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
||||
474791
|
Secţia Adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/D88
|
1.Normal
|
Împrumutat / Termen de restituire: 29/07/2023 23:59:59
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică