- Tehnologia industriilor alimentare : manual pentru şcoli tehnice şi şcoli tehnice de maiştri ale industriei alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Kathrein, Iosif Responsabilitate: ing. I. Kathrein Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1957 Descriere: 383 p. Limba: Română Subiect: Industrie alimentară Subiect: Producerea şi conservarea alimentelor solide Subiect: Manual Cota topografică: II 48794 Clasificare: 664
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
72429
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 48794
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică