Tehnologie alimentară
|
LDR | 00086nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 99760 | |
250 | $a Tehnologie alimentară | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
14 lucrari in 14 publicatii in 2 limbi
14 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Tehnologia produselor culinare : manual pentru şcolile de meserii
de:
Popescu, Margareta; Vasilescu, Elena; Gudi, Maria
(Text tipărit)
Tehnologia fabricării zahărului
de:
(Text tipărit)
Metode moderne privind îmbogăţirea valorii nutritive a produselor alimentare
de:
Segal, Brad; Costin, Gheorghe Miron; Segal, Rodica
(Text tipărit)
Schimbul ionic în chimia şi tehnologia alimentară
de:
Ionescu, Tudor D.
(Text tipărit)
Conceperea şi lansarea produselor noi în industria alimentară
de:
Niculescu, Nicolae I.
(Text tipărit)
Tehnologia laptelui şi a produselor derivate
de:
Usturoi, Marius Giorgi
(Text tipărit)
Sucuri de fructe şi băuturi răcoritoare preparate în casă
de:
Jurubiţă, Jean
(Text tipărit)
Die Fabrikation des Stärkezuckers, des Stärkezuckersirups u. der Zuckerkulör : mit besonderer Berücksichtigung des Betriedes
de:
Preuss, E.
(Text tipărit)
Condiţionarea şi valorificarea superioară a materiilor prime animale în scopuri alimentare : tehnologii şi instalaţii
de:
Ioancea, Lucian; Kathrein, Iosif
(Text tipărit)
Cartea muncitorului din industria laptelui
de:
(Text tipărit)