Producerea şi conservarea alimentelor solide
|
LDR | 00109nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 98600 | |
250 | $a Producerea şi conservarea alimentelor solide | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
17 lucrari in 17 publicatii in 3 limbi
17 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Fabricarea amidonului, glucozei şi dextrinei
de:
Haciadur, O.; Nicolau, A.
(Text tipărit)
Controlul sanitar veterinar în întreprinderile pentru industrializarea cărnii - abatoare
de:
Eladi, Anatolie; Crăiţă, Mihai
(Text tipărit)
Îndrumător pentru industria conservelor vegetale
de:
Opriş, Ştefan
(Text tipărit)
Conservarea alimentelor prin frig
de:
Fâciu, Gheorghe; Tampa, I.
(Text tipărit)
Produsele alimentare şi inocuitatea lor
de:
Banu, Constantin; Vasu, Sabin-Sorin; Preda, Nicolae
(Text tipărit)
Tehnologia industriilor alimentare : manual pentru şcoli tehnice şi şcoli tehnice de maiştri ale industriei alimentare
de:
Kathrein, Iosif
(Text tipărit)
Îndrumător pentru valorificarea fructelor în stare proaspătă
de:
Gherghi, Andrei; Klaus, Millim; Burzo, Ion
(Text tipărit)
Állati eredetű élelmiszertermékek tartósítása és tárolása a háztartásban
de:
Stancu, Ioan; Petcu, Emil
(Text tipărit)
Metode de determinare a reziduurilor de pesticide din produse alimentare
de:
Hura, Carmen
(Text tipărit)
Cum se fabrică... alimentele
de:
(Text tipărit)
Subiecte