Carne
|
LDR | 00069nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 97858 | |
250 | $a Carne | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
20 lucrari in 20 publicatii in 3 limbi
20 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Tehnologia preparatelor din carne : manual pentru şcolile profesionale de ucenici
de:
Cherciu, Ion, Ing.; Sîrbu, Petre
(Text tipărit)
Tehnologia produselor din carne
de:
Oţel, Ion
(Text tipărit)
Cum apreciem calitatea cărnii de vînat şi peşte
de:
Nesterov, Vadim; Oană, Simion
(Text tipărit)
Tehnologia prelucrării cărnii
de:
Timar, Adrian
(Text tipărit)
Tartósító- és húsipari technológia^
de:
(Text tipărit)
Tehnologia cărnii
de:
Oţel, Ion
(Text tipărit)
Producţia de carne şi îmbunătăţirea ei
de:
Raicu, Emil; Marinescu, Alexandru; Popovici, Dimitrie
(Text tipărit)
Biochimia cărnii şi a subproduselor
de:
Moţoc, Dumitru; Banu, Constantin
(Text tipărit)
Aprecierea calităţii animalelor pentru carne
de:
Popescu Băran, Mircea
(Text tipărit)
Subiecte
Economie
Alimente de origine animală
Controlul alimentaţiei
Dioxină
Controlul alimentelor
Alimente
Administraţia Domeniului Public
Consrvarea cărnii
Economie casnică
Medici veterinari
Investiţii
Piaţa Cetate
Preparate din carne
Administraţie locală
Prelucrarea cărnii
Conservarea produselor animale
Manual
Alimente. Alimentaţie.
Comportament alimentar
Produse ale animalelor
Andrica, Liviu
Carne
Porci
Producerea şi conservarea alimentelor