Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

Carne

Subiect Tematic: Carne
Lucrări: 20 lucrari in 20 publicatii in 3 limbi
Tehnologia produselor din carne de: Oţel, Ion (Text tipărit)
Cum apreciem calitatea cărnii de vînat şi peşte de: Nesterov, Vadim; Oană, Simion (Text tipărit)
Tehnologia prelucrării cărnii de: Timar, Adrian (Text tipărit)
Tehnologia cărnii de: Oţel, Ion (Text tipărit)
Producţia de carne şi îmbunătăţirea ei de: Raicu, Emil; Marinescu, Alexandru; Popovici, Dimitrie (Text tipărit)
Biochimia cărnii şi a subproduselor de: Moţoc, Dumitru; Banu, Constantin (Text tipărit)
Aprecierea calităţii animalelor pentru carne de: Popescu Băran, Mircea (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola