Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

Producerea şi conservarea alimentelor

Subiect Tematic: Producerea şi conservarea alimentelor
Lucrări: 13 lucrari in 13 publicatii in 3 limbi
Tehnologia produselor din carne de: Oţel, Ion (Text tipărit)
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare de: Iliescu, Gh. M.; Vasile, Cornelia (Text tipărit)
Menţinerea calităţii legumelor şi fructelor în stare proaspătă de: Gherghi, Andrei; Burzo, Ion; Iordăchescu, Constantin (Text tipărit)
Analiza chimică a substanţelor străine din alimente de: Dumitrescu, H.; Isvoranu, Z. (Text tipărit)
Házi konzerválás de: Fabriczky Imre; Papp Antal (Text tipărit)
Ambalaje şi design în industria alimentară de: Sarca, Gheorghe (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola