Producerea şi conservarea alimentelor
|
LDR | 00102nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 97177 | |
250 | $a Producerea şi conservarea alimentelor | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
13 lucrari in 13 publicatii in 3 limbi
13 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Tehnologia produselor din carne
de:
Oţel, Ion
(Text tipărit)
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare
de:
Iliescu, Gh. M.; Vasile, Cornelia
(Text tipărit)
Organizarea şi planificarea producţiei în întreprinderile din industria alimentară : manual pentru şcolile tehnice de maiştri
de:
Rădulescu, Eduard; Dedu, Ion; Rotaru, Vintilă
(Text tipărit)
Conservarea şi păstrarea în gospodărie a produselor alimentare de origine animală
de:
Stancu, Ioan; Petcu, Emil
(Text tipărit)
Bazele utilajelor şi instalaţiilor pentru alimentaţia publică şi agroturism : curs universitar
de:
Donca, Gheorghe
(Text tipărit)
Bazele utilajelor şi instalaţiilor pentru alimentaţia publică şi turism
de:
Donca, Gheorghe
(Text tipărit)
Menţinerea calităţii legumelor şi fructelor în stare proaspătă
de:
Gherghi, Andrei; Burzo, Ion; Iordăchescu, Constantin
(Text tipărit)
Analiza chimică a substanţelor străine din alimente
de:
Dumitrescu, H.; Isvoranu, Z.
(Text tipărit)
Házi konzerválás
de:
Fabriczky Imre; Papp Antal
(Text tipărit)
Ambalaje şi design în industria alimentară
de:
Sarca, Gheorghe
(Text tipărit)