Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

Industrie alimentară

Subiect Tematic: Industrie alimentară
Lucrări: 105 lucrari in 109 publicatii in 6 limbi
Arta brutăritului românesc de: Moldoveanu, Gh. (Text tipărit)
Adaosuri în produsele alimentare de: Marinescu, Ion (Text tipărit)
Apa în industria alimentară de: Romocea, Tamara; Oneţ, Cristian (Text tipărit)
Biotehnologii în prelucrarea produselor agroalimentare de: Mencinicopschi, Gheorghe; Teodoru, Vitalie; Kathrein, Iosif (Text tipărit)
Biotehnologii în industria alimentară : lucrări practice de laborator de: Laslo, Vasile; Oneţ, Aurelia (Text tipărit)
Cartea brutarului de: Moldoveanu, Gheorghe; Niculescu, Nicolae I.; Mărgărit, N. (Text tipărit)
Subiecte
Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor Economie Tehnologie alimentară Igienă alimentară Reţete culinare Biochimie Direcţia Agricolă Bihor Profesii Uleiuri şi grăsimi alimentare Operații și utilaje la prelucrarea chimică Economie energetică Aditivi alimentari Marketing alimentar Agricultura României Prevenirea accidentelor Lucrători specializaţi Ecologie Uscarea mațului IMM-uri Maşini-unelte Învăţământ Hotărâri Legislaţie agricolă Industria cărnii Conservarea alimentelor Utilaje Drept Biotehnologie Zahăr Adaosuri Organizarea producţiei Panificaţie Toxicologie Camera de Comerţ şi Industrie Bihor Tehnologia conservării alimentelor Electrotehnică Pâine Administrație județeană Analiză chimică Organizare economică Fabricile de zahăr Chimie alimentară Politică economică Produse agroalimentare românești Industrie alimentară Agenţi economici Morărit Productivitatea muncii Prelucrarea cărnii Produse tradiţionale Legislaţie Ghid Uniunea Europeană Zootehnie Igienă Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Bihor Carte de bucate Dicţionar poliglot Produse alimentare Agricultură Manual Ciuperci Industria forestieră Lexicon Hodişan, Nicolae Industrie Fonduri Sapard Industria alimentară Proiect Ferme Fermieri Oficiul Naţional al Produselor Tradiţionale şi Ecologice Româneşti - Filiala Bihor Transport feroviar Comerţ Merceologie Tratat Marketing Proteine Producerea şi conservarea alimentelor solide Lapte Produse din carne Proprietăţile apei Instruire prin activitate practică Deşeuri Producători români Fabricarea zahărului
Vă rugăm să schimbaţi parola