Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

Industrie alimentară

Subiect Tematic: Industrie alimentară
Lucrări: 105 lucrari in 109 publicatii in 6 limbi
Arta brutăritului românesc de: Moldoveanu, Gh. (Text tipărit)
Adaosuri în produsele alimentare de: Marinescu, Ion (Text tipărit)
Apa în industria alimentară de: Romocea, Tamara; Oneţ, Cristian (Text tipărit)
Biotehnologii în prelucrarea produselor agroalimentare de: Mencinicopschi, Gheorghe; Teodoru, Vitalie; Kathrein, Iosif (Text tipărit)
Biotehnologii în industria alimentară : lucrări practice de laborator de: Laslo, Vasile; Oneţ, Aurelia (Text tipărit)
Cartea brutarului de: Moldoveanu, Gheorghe; Niculescu, Nicolae I.; Mărgărit, N. (Text tipărit)
Subiecte
Politică economică Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor Economie Tehnologie alimentară Produse agroalimentare românești Igienă alimentară Industrie alimentară Agenţi economici Reţete culinare Biochimie Morărit Productivitatea muncii Prelucrarea cărnii Direcţia Agricolă Bihor Produse tradiţionale Legislaţie Profesii Uleiuri şi grăsimi alimentare Operații și utilaje la prelucrarea chimică Economie energetică Ghid Uniunea Europeană Aditivi alimentari Zootehnie Marketing alimentar Igienă Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Bihor Carte de bucate Dicţionar poliglot Agricultura României Prevenirea accidentelor Lucrători specializaţi Produse alimentare Agricultură Manual Ciuperci Ecologie Uscarea mațului Industria forestieră Lexicon IMM-uri Maşini-unelte Hodişan, Nicolae Industrie Fonduri Sapard Învăţământ Industria alimentară Proiect Hotărâri Ferme Fermieri Oficiul Naţional al Produselor Tradiţionale şi Ecologice Româneşti - Filiala Bihor Transport feroviar Comerţ Legislaţie agricolă Merceologie Tratat Marketing Industria cărnii Conservarea alimentelor Utilaje Proteine Producerea şi conservarea alimentelor solide Lapte Drept Biotehnologie Produse din carne Zahăr Adaosuri Organizarea producţiei Panificaţie Toxicologie Camera de Comerţ şi Industrie Bihor Tehnologia conservării alimentelor Proprietăţile apei Instruire prin activitate practică Electrotehnică Deşeuri Pâine Administrație județeană Producători români Fabricarea zahărului Analiză chimică Organizare economică Fabricile de zahăr Chimie alimentară
Vă rugăm să schimbaţi parola