Industrie alimentară
|
LDR | 00085nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 96597 | |
250 | $a Industrie alimentară | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
105 lucrari in 109 publicatii in 6 limbi
Arta brutăritului românesc
de:
Moldoveanu, Gh.
(Text tipărit)
Aspecte biochimice privind hidroliza amidonului în industria panificaţiei
de:
Cărăban, Alina Maria
(Text tipărit)
Adaosuri în produsele alimentare
de:
Marinescu, Ion
(Text tipărit)
Apa în industria alimentară
de:
Romocea, Tamara; Oneţ, Cristian
(Text tipărit)
Biotehnologii în prelucrarea produselor agroalimentare
de:
Mencinicopschi, Gheorghe; Teodoru, Vitalie; Kathrein, Iosif
(Text tipărit)
Biotehnologii în industria alimentară : lucrări practice de laborator
de:
Laslo, Vasile; Oneţ, Aurelia
(Text tipărit)
Biotehnologii în industria alimentară : folosirea enzimelor şi microorganismelor în industria alimentară
de:
Banu, Constantin; Stoicescu, Antoaneta; Vasu, Sabin
(Text tipărit)
Biblia alimentară : descrierea detaliată a tuturor aditivilor alimentari din Uniunea Europeană
de:
Mencinicopschi, Gheorghe
(Text tipărit)
Aparate şi instalaţii în industria zahărului
de:
(Text tipărit)
Cartea brutarului
de:
Moldoveanu, Gheorghe; Niculescu, Nicolae I.; Mărgărit, N.
(Text tipărit)
Subiecte
Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor
Economie
Tehnologie alimentară
Igienă alimentară
Reţete culinare
Biochimie
Direcţia Agricolă Bihor
Profesii
Uleiuri şi grăsimi alimentare
Operații și utilaje la prelucrarea chimică
Economie energetică
Aditivi alimentari
Marketing alimentar
Agricultura României
Prevenirea accidentelor
Lucrători specializaţi
Ecologie
Uscarea mațului
IMM-uri
Maşini-unelte
Învăţământ
Hotărâri
Legislaţie agricolă
Industria cărnii
Conservarea alimentelor
Utilaje
Drept
Biotehnologie
Zahăr
Adaosuri
Organizarea producţiei
Panificaţie
Toxicologie
Camera de Comerţ şi Industrie Bihor
Tehnologia conservării alimentelor
Electrotehnică
Pâine
Administrație județeană
Analiză chimică
Organizare economică
Fabricile de zahăr
Chimie alimentară
Politică economică
Produse agroalimentare românești
Industrie alimentară
Agenţi economici
Morărit
Productivitatea muncii
Prelucrarea cărnii
Produse tradiţionale
Legislaţie
Ghid
Uniunea Europeană
Zootehnie
Igienă
Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Bihor
Carte de bucate
Dicţionar poliglot
Produse alimentare
Agricultură
Manual
Ciuperci
Industria forestieră
Lexicon
Hodişan, Nicolae
Industrie
Fonduri Sapard
Industria alimentară
Proiect
Ferme
Fermieri
Oficiul Naţional al Produselor Tradiţionale şi Ecologice Româneşti - Filiala Bihor
Transport feroviar
Comerţ
Merceologie
Tratat
Marketing
Proteine
Producerea şi conservarea alimentelor solide
Lapte
Produse din carne
Proprietăţile apei
Instruire prin activitate practică
Deşeuri
Producători români
Fabricarea zahărului