Industrie alimentară
|
LDR | 00085nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 96597 | |
250 | $a Industrie alimentară | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
105 lucrari in 109 publicatii in 6 limbi
Arta brutăritului românesc
de:
Moldoveanu, Gh.
(Text tipărit)
Aspecte biochimice privind hidroliza amidonului în industria panificaţiei
de:
Cărăban, Alina Maria
(Text tipărit)
Adaosuri în produsele alimentare
de:
Marinescu, Ion
(Text tipărit)
Apa în industria alimentară
de:
Romocea, Tamara; Oneţ, Cristian
(Text tipărit)
Biotehnologii în prelucrarea produselor agroalimentare
de:
Mencinicopschi, Gheorghe; Teodoru, Vitalie; Kathrein, Iosif
(Text tipărit)
Biotehnologii în industria alimentară : lucrări practice de laborator
de:
Laslo, Vasile; Oneţ, Aurelia
(Text tipărit)
Biotehnologii în industria alimentară : folosirea enzimelor şi microorganismelor în industria alimentară
de:
Banu, Constantin; Stoicescu, Antoaneta; Vasu, Sabin
(Text tipărit)
Biblia alimentară : descrierea detaliată a tuturor aditivilor alimentari din Uniunea Europeană
de:
Mencinicopschi, Gheorghe
(Text tipărit)
Aparate şi instalaţii în industria zahărului
de:
(Text tipărit)
Cartea brutarului
de:
Moldoveanu, Gheorghe; Niculescu, Nicolae I.; Mărgărit, N.
(Text tipărit)
Subiecte
Politică economică
Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor
Economie
Tehnologie alimentară
Produse agroalimentare românești
Igienă alimentară
Industrie alimentară
Agenţi economici
Reţete culinare
Biochimie
Morărit
Productivitatea muncii
Prelucrarea cărnii
Direcţia Agricolă Bihor
Produse tradiţionale
Legislaţie
Profesii
Uleiuri şi grăsimi alimentare
Operații și utilaje la prelucrarea chimică
Economie energetică
Ghid
Uniunea Europeană
Aditivi alimentari
Zootehnie
Marketing alimentar
Igienă
Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Bihor
Carte de bucate
Dicţionar poliglot
Agricultura României
Prevenirea accidentelor
Lucrători specializaţi
Produse alimentare
Agricultură
Manual
Ciuperci
Ecologie
Uscarea mațului
Industria forestieră
Lexicon
IMM-uri
Maşini-unelte
Hodişan, Nicolae
Industrie
Fonduri Sapard
Învăţământ
Industria alimentară
Proiect
Hotărâri
Ferme
Fermieri
Oficiul Naţional al Produselor Tradiţionale şi Ecologice Româneşti - Filiala Bihor
Transport feroviar
Comerţ
Legislaţie agricolă
Merceologie
Tratat
Marketing
Industria cărnii
Conservarea alimentelor
Utilaje
Proteine
Producerea şi conservarea alimentelor solide
Lapte
Drept
Biotehnologie
Produse din carne
Zahăr
Adaosuri
Organizarea producţiei
Panificaţie
Toxicologie
Camera de Comerţ şi Industrie Bihor
Tehnologia conservării alimentelor
Proprietăţile apei
Instruire prin activitate practică
Electrotehnică
Deşeuri
Pâine
Administrație județeană
Producători români
Fabricarea zahărului
Analiză chimică
Organizare economică
Fabricile de zahăr
Chimie alimentară