Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor

Reţete culinare

Subiect Tematic: Reţete culinare
Lucrări: 240 lucrari in 242 publicatii in 6 limbi
Arta brutăritului românesc de: Moldoveanu, Gh. (Text tipărit)
300 reţete culinare pentru bolnavi de ficat de: Mureşanu, Rozalia (Text tipărit)
Alimentaţia sănătoasă a familiei moderne de: Cernăianu, Laurenţiu (Text tipărit)
400 de reţete culinare pentru copilul tău : 3-15 ani de: Cernăianu, Laurenţiu (Text tipărit)
33 recept mikrohullámmal lépésről lépésre de: Hargitai György (Text tipărit)
Subiecte
Boli digestive Deserturi Ardei Plante aromatice Gastronomie Organizare Cure de slăbire Mâncăruri vegetariene Produse de brutărie Exerciţii practice Actori americani Preparate din ciuperci Marin, Sanda Prepararea alimentelor şi mâncărurilor. Artă culinară, gastronomie Reţete culinare Carte pentru tineri Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente Medicină Gastronomie internaţională Nutriţie şi alimentare Sfaturi practice Ciocolată Carte pentru copii Îngrijire şi igienă a femeii gravide Balonare Artă culinară internaţională Afrodiziace Alimente vegetale Alimentaţia sănătoasă Literatură germană Gustări Tradiții populare Sfaturi culinare Restaurante Cultivare Mese la ocazii festive Transilvania, provincie istorică Ciuperci comestibile Plante medicinale Biografie Evrei Poveşti Minorităţi etnice Superstiţii Colon iritabil Mâncăruri pentru copii Bucătărie iraniană Dietoterapie Actori maghiari Winfrey, Oprah Grupe sangvine Istoria familiilor Wesselényi Kata Germeni Cultura mărului Gastroenterologie Dietă individualizată Boli ale ficatului Prepararea mâncării Memorii de călătorie Economie casnică Obezitate Cultură şi civilizaţie Salate Cură de slăbire Conservarea cărnii Conservarea alimentelor Alimente integrale Intoleranţă alimentară Terapii naturale Peşti Reţete de post Hadad, Joseph Literatură maghiară din România Alimentaţie sănătoasă Copii Prăjituri Panificaţie Tucci, Stanley Plante de grădină Post Medicină naturistă Mâncăruri la grătar Mâncăruri speciale Pâine Condimente Preparate din carne Sfaturi duhovniceşti Paste făinoase Wesselényi, familia Vegetarianism Bucătărie chineză Supe. Ciorbe Orez Prezentări biografice Sucuri de fructe Mese uşoare. Gustări Film documentar Gastronomie maghiară Preparate reci Industrie alimentară Diabet zaharat Morărit Pregătirea meselor Cultură maghiară Prepararea salatelor Prepararea alimentelor şi mâncărurilor Actori Bucătărie arabă Bucătărie vietnameză Igienă Istoric Microunde Carte de bucate Mâncăruri dietetice Sport Ghid practic Obiceiuri legate de masă Carte ilustrată Legume Diabet Prepararea mâncărurilor Mâncăruri sănătoase Hrănirea copiilor Detoxifiere Agricultură Ciuperci Ceaiuri Alimentaţie Dietă Regimul Dukan Bolile aparatului digestiv Alimentaţia copilului Alimente. Alimentaţie. Oliver, Jamie Religie ortodoxă Bodrogi Gyula Îngheţată Reţete culinare pentru copii Consumare Nutriţie Antologii Principii ale nutriţiei Aperitive Mâncăruri tradiţionale Dietetică Balcani Antologie de texte literare Diete de slăbire Bucătari Rețete pentru bebeluși Seminţe germinate Bolile ficatului Legumicultură Cinema. Film Personalităţi istorice Literatură maghiară Album foto Preparate culinare Literatură română Artă culinară Cărţi ilustrate pentru copii Gimnastică Literatură americană Dulciuri Cartofi Mic dejun Jurnal personal Artă culinară Cărţi de bucate Horticultură Etnografie. Obiceiuri. Traditii. Folclor
Vă rugăm să schimbaţi parola